Meer dan 200 leerlingen uit het 6e leerjaar lager onderwijs proefden vandaag van een dagje secundair onderwijs op Campus De Vesten.

'Nu de coronamaatregelen het opnieuw toelaten, organiseerde campus De Vesten naar jaarlijkse gewoonte een 'DOE-dag' voor leerlingen van het zesde leerjaar lager onderwijs.

Binnenkort zetten deze leerlingen immers een belangrijke stap naar het secundair onderwijs. Door deze DOE-DAG willen we hen zo goed mogelijk begeleiden om de juiste schoolloopbaankeuze te maken en hen de sfeer laten opsnuiven op onze campus.

De leerlingen kunnen zo volop proeven van het secundair onderwijs op onze school. We hopen zo de overstap volgend schooljaar iets minder spannend te maken.

We werken elke dag SAMEN aan de pedagogische kwaliteit en visie van onze school. We merken dat dit wordt opgepikt door ouders en leerlingen die hun vertrouwen in onze school uitspreken. Het stijgende aantal inschrijvingen is hiervan ook het bewijs alsook de grote interesse in onze DOE-dag en (online) infosessies.

Ook ouders willen we informeren en de kans geven om de school te leren kennen. We hebben al verschillende online infosessies georganiseerd en verwelkomen straks vanaf 18 uur ook geïnteresseerde ouders op het info- en inschrijfmoment.

Leerkrachten, leerlingbegeleiding en directie staan klaar om hen te informeren en rond te leiden.'